Vanavond is er weer een vergadering van de Participatieraad. Dit keer vergaderen we in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis van de gemeente Zwolle,…

Vanavond is er weer een vergadering van de Participatieraad. Dit keer vergaderen we in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis van de gemeente Zwolle, Grote Kerkplein 15. De vergadering begint om 19.30 uur.

Wil je de vergadering bijwonen? Meld je dan aan via info@participatieraadzwolle.nl.

Wat staat er zoal op de agenda?

* Binnenkort brengt de gemeente Zwolle een Informatienota uit over de stand van zaken Jeugdhulp. Mevrouw Jacomien van der Bij van de gemeente Zwolle informeert ons in de vergadering alvast over de belangrijkste punten uit de nota.

* De afgelopen maanden hebben we als Participatieraad gesproken over wat we willen bereiken als Participatieraad en hoe we dat willen bereiken. Een korte tekst hierover stellen we in onze vergadering vast.

* Over de nota Asielzoekers en statushouders brengen we binnenkort een advies aan het College van B&W uit. In de vergadering bespreken we dit advies.Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *