De Participatieraad laat zich bij haar werk onder andere adviseren en ondersteunen door drie klankbordgroepen. Zo is er een klankbordgroep WMO om sign…

De Participatieraad laat zich bij haar werk onder andere adviseren en ondersteunen door drie klankbordgroepen. Zo is er een klankbordgroep WMO om signalen vanuit de Zwolse samenleving op te vangen en door te geven aan de leden van de Participatieraad.

In deze klankbordgroep zitten inwoners van Zwolle met ervaringsdeskundigheid op het terrein van de WMO.
Afgelopen jaar kwam de klankbordgroep vijf keer bijeen. We spraken over onderwerpen als huishoudelijke hulp, dagbesteding, de pilot wijkverpleging, de dienstverlening van Welzorg en de ervaringen met de Sociale Wijkteams.

Lijkt het jou nuttig, waardevol of leuk om met ons mee te denken over het WMO-beleid van de gemeente Zwolle? Heb je ervaring met dagbesteding, huishoudelijke hulp of ben je mantelzorger, dan nodigen we jou uit lid te worden van onze klankbordgroep via info@participatieraadzwolle.nl.

De klankbordgroep WMO vergadert in de eerste helft van 2017 op 26 januari, 22 maart en 22 mei.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *