Hetty Soes is sinds maart actief binnen de Participatieraad. Ze vindt het belangrijk om een verbindende schakel te zijn tussen inwoners en de gemeente…

Hetty Soes is sinds maart actief binnen de Participatieraad. Ze vindt het belangrijk om een verbindende schakel te zijn tussen inwoners en de gemeente, zodat inwoners zich meer gehoord voelen. Het beleid van de gemeente gaat immers over hen!

Hetty’s werkervaring is divers, maar lag altijd in de sectoren zorg, welzijn of onderwijs. Dat varieerde van Studentendecanaat (voor studenten met een functiebeperking) tot loopbaanbegeleiding en re-integratie.

Vanuit haar achtergrond was het dan ook een logische stap om binnen de Participatieraad deel te nemen aan de Werkgroep Werk, Inkomen en Participatie.

Hetty gelooft erin dat ieder mens talenten heeft om mee te kunnen doen. Ieder op zijn of haar eigen wijze. Via haar werk voor de Participatieraad wil Hetty graag haar kennis en ervaring inbrengen en er aan bijdragen dat iedereen op de goede plek komt.

Als je ideeën of tips hebt voor Hetty deel ze dan met haar via: info@participatieraadzwolle.nl.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *