In de agenda van de vergadering van de Participatieraad van morgenavond is een kleine wijziging opgetreden. De presentatie over de huishoudelijk hulp,…

In de agenda van de vergadering van de Participatieraad van morgenavond is een kleine wijziging opgetreden. De presentatie over de huishoudelijk hulp, schuift door naar onze vergadering van 19 december. Gemeenteraadsleden Remko de Paus en Job Looijenga gaan nu met de leden van de Participatieraad in gesprek over de Democratic Challenge.

Raadsleden hebben de afgelopen periode gesprekken gevoerd met inwoners van Zwolle die sinds vorig jaar voor zorg en ondersteuning bij de gemeente aankloppen. De vraag was daarbij: “Wat zou jou als cliënt helpen om in het krachtenveld tussen zorgaanbieder en gemeente goed gehoord en gezien te worden?”

De vergadering van de Participatieraad begint om 19.30 uur in de kleine kantine van VV Berkum. Wil jij erbij zijn? Aanmelden kan via info@participatieraadzwolle.nl.Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *