Uitnodiging: Meet en Greet voor alle Zwolse cliëntenraden en patiëntenverenigingen. De afgelopen periode sprak de Participatieraad met tientallen ver…

Uitnodiging: Meet en Greet voor alle Zwolse cliëntenraden en patiëntenverenigingen.

De afgelopen periode sprak de Participatieraad met tientallen vertegenwoordigers van in Zwolle actieve cliëntenraden en patiëntenverenigingen. Het doel was elkaar wederzijds te leren kennen. Daarnaast heeft de Participatieraad ervaringen en signalen van deze organisaties nodig om het College van burgemeester en wethouders te kunnen adviseren en mee te kunnen denken bij beleidsvorming.

Om elkaar nog beter te leren kennen, organiseert de Participatieraad op maandag 20 november een Meet en Greet voor alle cliëntenraden en patiëntenverenigingen. De bijeenkomst vindt plaats in de Burgerzaal van het Stadhuis (Grote Kerkplein 15) en begint om 14.00 uur.

We hebben hiervoor een groot aantal van de raden en verenigingen uitgenodigd. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en wilt u wel graag met andere verenigingen/cliëntenraden en ons kennismaken, meldt u zich dan (voor 7 november) graag aan via info@participatieraadzwolle.nl. Dan sturen we u een uitnodiging.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *