Gezocht: tips voor vergaderlocatie In 2018 vergadert de Participatieraad tot aan de zomer elke 3de woensdagavond van de maand: 17 januari, 21 februar…

Gezocht: tips voor vergaderlocatie

In 2018 vergadert de Participatieraad tot aan de zomer elke 3de woensdagavond van de maand: 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni en 18 juli. De vergaderingen beginnen om 19.30 uur.

De Participatieraad vergadert altijd op locatie. In 2017 waren we onder andere te gast bij InteraktContour, dorpshuis Windesheim, PEC Zwolle United, Tactus, Manege 't Hoefijzer en Het Rode Kruis. We laten ons dan graag informeren over het werk van de organisatie waar we te gast zijn.

Heb je een tip voor een vergaderlocatie in 2018? Laat ons die dan graag weten via info@participatieraadzwolle.nl.Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *