ZWEMKAARTEN VOOR KINDEREN UIT GEZINNEN MET LAAG INKOMEN Het is belangrijk dat kinderen goed kunnen zwemmen. Voor hun eigen veiligheid. En om lekker t…

ZWEMKAARTEN VOOR KINDEREN UIT GEZINNEN MET LAAG INKOMEN

Het is belangrijk dat kinderen goed kunnen zwemmen. Voor hun eigen veiligheid. En om lekker te kunnen spelen en sporten. Voor kinderen van 5 t/m 17 jaar bestaat er al een zwemregeling. Zo kunnen zij toch leren zwemmen als hun ouders een laag inkomen hebben. Nu zijn er ook gratis zwemkaarten. Zo kan na het halen van het zwemdiploma ook lekker gezwommen worden. Meer informatie vind je op www.zwolle.nl/extra’s-voor-kinderen. Daar staan meer extra’s voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *