Wat als je maandverband nodig hebt en dat eigenlijk niet kunt betalen? of iedereen betaalt mee aan een cadeau voor een jarige maar jij hebt er geen ge…

Wat als je maandverband nodig hebt en dat eigenlijk niet kunt betalen? of iedereen betaalt mee aan een cadeau voor een jarige maar jij hebt er geen geld voor? In Nederland leven veel mensen in armoede. In Zwolle is er veel verborgen armoede. Het komt voor in alle wijken. Maar wat houdt dit in?
In het tijdelijke Beleefhuis in Zwolle Zuid kan je zien wat armoede is en voor welke dilemma’s je dan komt te staan als je weinig geld hebt.Vandaag mocht de participatieraad ervaren hoe dat is. Een ervaringsdeskundige ging vervolgens met ons in gesprek. Dit maakte indruk! We dagen iedereen uit om ook een kijkje te nemen.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *