Participatieraad Zwolle zoekt reserveleden De Participatieraad Zwolle adviseert het college van burgemeester en wethouders over thema’s die belangr…

Participatieraad Zwolle zoekt reserveleden

De Participatieraad Zwolle adviseert het college van burgemeester en wethouders over thema’s die belangrijk zijn voor Zwollenaren: zorg, jeugdhulp, werk, wonen, welzijn, participatie, leefbaarheid en inkomen. De Participatieraad is er voor en door Zwollenaren. Samen kijken we wat keuzes van de gemeente betekenen voor het dagelijkse leven van inwoners.

We zijn op zoek naar reserveleden
Enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven mensen met een relevant netwerk in de Zwolse samenleving. Reserveleden draaien mee als volwaardig lid van de Participatieraad Zwolle. Op het moment dat een lid de Participatieraad verlaat, vult een reservelid de vrijgekomen plaats in.

Wie zoeken wij?
Als participatieraad willen we graag een afspiegeling van de Zwolse samenleving zijn. Kan je goed luisteren naar anderen en heb je een brede kijk op diverse zaken? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou. We zoeken:
• Ouders en jongvolwassenen met ervaring in de jeugdzorg;
• Mantelzorgers;
• Inwoners met een lichamelijke/ verstandelijke of psychische beperking;
• Inwoners die te maken hebben met armoede;
• Inwoners die werkzoekend zijn of te maken hebben met een uitkeringssituatie;
• Inwoners van niet westerse afkomst.

Meer informatie vind je op: https://participatieraadzwolle.nl/…/participatieraad-zwoll…/
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *