Een laag inkomen, chronische ziekte of beperking? Doe mee met de Gemeentepolis Heb je een laag inkomen, een chronische ziekte of een beperking? Dan k…

Een laag inkomen, chronische ziekte of beperking? Doe mee met de Gemeentepolis

Heb je een laag inkomen, een chronische ziekte of een beperking? Dan kun je waarschijnlijk meedoen met de Gemeentepolis. Dit is de collectieve zorgverzekering van de gemeente en Salland Zorgverzekeringen. Er zijn twee pakketten, waarmee je goed verzekerd bent. Op www.gezondverzekerd.nl/zwolle kun je zelf de Gemeentepolis afsluiten. Heb je daarbij hulp nodig? Of kies je liever een andere zorgverzekering en wil je hierbij hulp? Kom dan naar een van de inloopspreekuren. Kijk op www.zwolle.nl/zorgverzekering2020 voor meer informatie.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *