Ben je iemand die geld spaart of geld makkelijk uitgeeft? Veel Zwollenaren leven in schulden. Sommige uitspraken raken me diep. Zo zei iemand laatst…

Ben je iemand die geld spaart of geld makkelijk uitgeeft?

Veel Zwollenaren leven in schulden. Sommige uitspraken raken me diep. Zo zei iemand laatst tegen me: Mijn kinderen hebben wel eens brood voor me gestolen… een ander vertelde ik leefde de hele week op een waterig soepje en een cracker om mijn kinderen in het weekend een zakje chips te kunnen geven. Anderen zetten de verwarming in de winter niet hoger dan 16 graden omdat ze bang zijn voor een hoge rekening die ze niet kunnen betalen. Binnenkort adviseert de participatieraad over schulddienstverlening. Heb jij nog iets waarvan jij vindt dat het belangrijk is? Laat het ons weten via info@participatieraadzwolle.nl wie weet vind je het terug in ons advies!
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *