Zwolse inwoners denken vanavond weer mee in de Klankbordgroep

A Paper Family saving money Isolated

Vanavond (16 januari) komt de klankbordgroep Werk en Inkomen weer bij elkaar. Dit zijn inwoners die te maken hebben met de uitvoering van het beleid rondom werk en inkomen. Samen kijken wat er goed gaat maar ook wat er beter kan. Vanavond staat o.a. schulddienstverlening op de agenda. Huub Lubbers van de gemeente Zwolle is er bij om uitleg te geven en om aandachtspunten mee te nemen richting de gemeente om zo verbeteringen aan te brengen! Lijkt het jou ook leuk om zo’n 5 keer per jaar met ons mee te denken? Laat dit dan weten via info@participatieraadzwolle.nl PS: is werk en inkomen niet iets waar jij mee te maken hebt maar heb je wel te maken met jeugdzorg of Wmo? Ook dan kan je uiteraard meedenken! Laat het ons weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *