Zwolle, een stad met initiatiefrijke bewoners De Marsbosroute in #ZwolleZuid, het pontje naar park Zwartewater in #Stadshagen, de buurttuin Watertore…

Zwolle, een stad met initiatiefrijke bewoners

De Marsbosroute in #ZwolleZuid, het pontje naar park Zwartewater in #Stadshagen, de buurttuin Watertoren in #Diezerpoort, de speeltuin aan de Corellistraat in #Holtenbroek, de verkeerscampagne in de #Binnenstad; dit zijn maar een paar voorbeelden van #bewonersinitiatieven. Wethouder Michiel van Willigen presenteerde in de gemeenteraad het #Wijkenmagazine met deze en meer verhalen, ervaringen en foto’s van bewoners die zich inzetten voor hun buurt. De voorbeelden in het #Wijkenmagazine laten zien dat bewoners onmisbaar zijn bij ‘het maken van de wijk’ en dat die samenwerking heel veel mooie, verrassende, kleine en grote initiatieven oplevert. #bewonersparticipatie #buurtinitiatieven #buitengeluk #samenmakenwedewijk
www.zwolle.nl/wijkenmagazineSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *