SamenOuderen Kletslijn! Zwolse ouderen die door de Coronacrisis weinig tot gee…

SamenOuderen Kletslijn!

Zwolse ouderen die door de Coronacrisis weinig tot geen contact hebben met de buitenwereld terecht bij de SamenOuderen Kletslijn! Ouderen kunnen hierheen bellen wanneer ze hun verhaal kwijt willen of omdat ze behoefte hebben aan een gezellig praatje. De Kletslijn is te bereiken op 088 – 201 12 50 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. Vrijwillige kletsmajoors zitten voor de ouderen klaar met een luisterend oor.

De maatregelen rondom het Coronavirus kunnen ertoe leiden dat ouderen minder bezoek krijgen. Hierdoor wordt het erg stil in huis. Zwolle is een stad waar we voor elkaar zorgen, ook in tijden van crisis weten we elkaar te vinden.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *