Online vergadering met Wethouder Michiel van Willigen Vandaag hadden we een onl…

Online vergadering met Wethouder Michiel van Willigen

Vandaag hadden we een online vergadering met wethouder Michiel van Willigen. Er is veel besproken. O.a. over het initiatief The Buz. Dit is een nieuw online jongerenplatform op Instagram: Het platform is een samenwerking tussen PEC Zwolle United, Hedon / Travers Welzijn, de gemeente Zwolle en SportService Zwolle. Deze partijen slaan de handen ineen om Zwolse jongeren een plek te bieden waar ze tijdens de coronacrisis informatie en activiteiten kunnen vinden. Ook kan je hier terecht voor een laagdrempelig gesprek met een jongerenwerker of psychiater. Meer weten? Kijk op www.buz.nu. Uiteraard hebben we nog veel meer besproken. O.a. over wat de Participatieraad de komende tijd gaat ondernemen. Daarover volgt later meer. Uiteraard horen we heel graag jou signalen via info@participatieraadzwolle.nl. We verzamelen deze en brengen ze onder de aandacht bij o.a. de wethouders.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *