Onderzoek naar loop- en wandelroutes voo…

Onderzoek naar loop- en wandelroutes voor kwetsbare voetgangers

Dennis van Sluijs doet onderzoek naar loop- en wandelroutes voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Om zijn onderzoek extra kracht bij te zetten heeft hij een enquête opgesteld en gevraagd deze te delen met personen die geestelijke en/of fysieke klachten hebben waardoor lopen in de buitenlucht lastig(er) is.

De enquête kunnen jullie openen via de volgende link: https://surveys.enalyzer.com?pid=s2q3muqb. Meer informatie over de enquête vinden jullie hier onder, het invullen duurt maar 6 tot 8 minuten!

Afstudeerproject – Wie is Dennis?
Deze vragenlijst is onderdeel van een afstudeeronderzoek bij de gemeente Amersfoort. De opleiding die hieraan verbonden is, is de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit vanuit de Hogeschool Windesheim. Dennis doet onderzoek naar de behoeften en eisen van de voetganger op loop- en wandelroutes. Dit doet hij door onderzoek te doen naar verschillende type voetgangers en de behoeften die zij hebben in de openbare ruimte. Het doel van zijn onderzoek is het bijdragen aan een prettige loop- en wandelomgeving voor ieder individu.
Informatie en privacy
De enquête bestaat uit 15 meerkeuzevragen en het neemt 6 tot 8 minuten in beslag om de enquête volledig in te vullen. In deze enquête worden geen persoonsgegevens gevraagd die herleidbaar zijn naar de deelnemer. Met de gegevens wordt betrouwbaar omgegaan en de resultaten worden anoniem verwerkt. De resultaten worden enkel gebruikt voor het onderzoek en niet gedeeld met derden.

Namens Dennis alvast bedankt voor het invullen van de enquête!
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *