Tour de Zwolle: themabijeenkomst Spelen …

Tour de Zwolle: themabijeenkomst Spelen en Buitengeluk
Zeker nu Corona ons al een tijdje dwingt om dichtbij huis te blijven, is het belangrijk dat je toch regelmatig naar buiten gaat. Even een 'frisse neus' halen, op de fiets of te voet. Om een rondje door het park te wandelen, met de kinderen naar een speeltuin te gaan. Zijn daar voldoende mogelijkheden voor bij jou in de buurt? We willen het graag van jou horen tijdens de online thema-bijeenkomst Spelen en Buitengeluk. Op 18 november om 19.30 uur vindt deze bijeenkomst plaats en je kunt je daarvoor aanmelden via www.zwolle.nl/meldjeaan. We organiseren deze bijeenkomst voor de Omgevingsvisie; 'Mijn Zwolle van morgen 2030'.
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *