Inmiddels rijden de bussen van RRReis al…

Inmiddels rijden de bussen van RRReis al ruim een maand met de nieuwe dienstregeling. Wij zijn benieuwd wat jullie ervaringen zijn? Hoe ervaren jullie de nieuwe dienstregeling en de nieuwe bussen? Mailen kan naar info@toegankelijkzwolle.nl

Toegankelijk Zwolle steunt de petitie www.busdienstzwolle.nl om met de Provincie Overijssel in gesprek te gaan over de concessie 2022, zodat er meer aandacht komt voor toegankelijk OV.
De petitie is inmiddels al bijna 1600x getekend. Heb je dit nog niet gedaan? Tekenen kan tot begin maart. Meer informatie over de petitie en de noodconcessie is te lezen op : https://www.toegankelijkzwolle.nl/petitie-nieuwe-dienstreg…/
Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *