Meldpunt Toeslagenaffaire Kinderopvang | Gemeente Zwolle

In de gemeente Zwolle zijn er gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire kinderopvang. Deze gezinnen zijn door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude met kinderopvangtoeslag. Om deze gezinnen te helpen en hen te laten weten dat zij er niet alleen voor staan, opent de gemeente Zwolle het meldpunt Toeslagenaffaire Kinderopvang. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt.

Meldpunt Toeslagenaffaire Kinderopvang | Gemeente Zwolle

In de gemeente Zwolle zijn er gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire kinderopvang. Deze gezinnen zijn door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude met kinderopvangtoeslag. Om deze gezinnen te helpen en hen te laten weten dat zij er niet alleen voor staan, opent de gemeente Zwolle he…


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *