Gemeente en bewindvoerders willen geldzorgen Zwollenaren voorkomen

De Participatieraad heeft sinds eind vorig jaar aandacht gevraagd voor het preventief werken aan schulden. Dit gebeurde nog lang niet vaak genoeg zo begrepen we van inwoners. Mooi dat de gemeente hiermee aan de slag gaat!

https://www.peperbus.nl/…/gemeente-en-bewindvoerders-willen…

Gemeente en bewindvoerders willen geldzorgen Zwollenaren voorkomen

Zwolle – Inwoners van Zwolle die schulden hebben, moeten betere hulp krijgen en daardoor eerder schuldenvrij zijn. Daarom heeft de gemeente Zwolle een convenant ondertekend met vier bewindvoerderskantoren. Het gaat om Stichting Omega Beheer, Aktiva, Tjeenk Willink en Spectrum Bewindvoering. 


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *