Hutjemutje in een rolstoelbus en 3 kwartier omrijden: klachten over vervoer kwetsbaren in Zwolle

De Stentor las onze signalenbrief en interviewde onze voorzitter Aljona Wertheim daarover. Vanochtend heeft de Stentor een artikel geplaatst. destentor.nl/…/hutjemutje-in-een-rolstoelbus-en-3-kwartier…/

Wil je de signalenbrief of één van onze andere adviezen leden? kijk dan op www.participatieraadzwolle.nl/adviezen

Hutjemutje in een rolstoelbus en 3 kwartier omrijden: klachten over vervoer kwetsbaren in Zwolle

Lang wachten, ver omrijden en tijdens corona als sardientjes in blik in een auto zitten. Er zijn veel klachten over het vervoer via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in Zwolle. De Participatieraad vraagt de gemeente om aanpassingen door te voeren. ,,Deze kwetsbare mensen hebben geen altern…


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *