Jongeren doen mee met Week van het Geld: “Goed omgaan met geld is goud waard!” | Gemeente Zwolle

Deze week vieren we de tiende editie van de Week van het geld. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil het platform Wijzer in geldzaken jongeren voorbereiden op financiële redzaamheid. De gemeente doet samen met het Financieel Spreekuur en het Deltion College mee in de vorm van een online les aan mbo-studenten over financiën en geldzaken. Hierin komen allerlei onderwerpen over geldzaken interactief aan bod. Tijdens één van de lessen, op woensdag 24 maart, zal wethouder Dorrit de Jong aansluiten. lees meer https://bit.ly/3tOpyTe

Jongeren doen mee met Week van het Geld: “Goed omgaan met geld is goud waard!” | Gemeente ZwolleSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *