De Participatieraad Zwolle adviseert het…

De Participatieraad Zwolle adviseert het college van burgemeester en wethouders over thema’s die belangrijk zijn voor Zwollenaren: zorg, jeugdhulp, werk, wonen, welzijn, participatie, leefbaarheid en inkomen. De Participatieraad is er voor en door Zwollenaren. Samen kijken we wat keuzes van de gemeente betekenen voor het dagelijks leven van inwoners.

We zijn op zoek naar reserveleden

Reserveleden draaien mee als volwaardig lid van de Participatieraad Zwolle. Het is een manier om te kijken of dit vrijwilligerswerk bij je past. Op het moment dat een lid de Participatieraad verlaat, vult een reservelid de vrijgekomen plaats op. We werken met meerdere reserveleden dus er is voldoende tijd om je… Meer


Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'JE WORDT GEZOCHT!'


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *