Week van de Jonge Mantelzorger…

Week van de Jonge Mantelzorger

Van 1 tot 7 juni is de Week van de Jonge Mantelzorger! Maar liefst 1 op de 5 kinderen groeit op met een familielid dat extra zorg nodig heeft. Daarom biedt het steunpunt mantelzorg Zwolle ook voor kinderen en jongeren ondersteuning, aandacht en een luisterend oor én organiseren Jeanine en Rosa van Steunpunt Mantelzorg leuke activiteiten waarin de kinderen andere jonge mantelzorgers ontmoeten en even kunnen ontspannen. In de Week van de Jonge Mantelzorger, op donderdag 3 juni, organiseren ze bijvoorbeeld samen boogschieten!

Wil je meer informatie over wat zij kunnen betekenen voor jonge mantelzorgers? Mail dan naar jeanine@zwolledoet.nl.


Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, kind en tekst


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *