Mantelzorgwaardering 2021

Ben jij mantelzorger?

De gemeente Zwolle en Steunpunt Mantelzorg waarderen jouw inzet en betrokkenheid als mantelzorger enorm. Daarom biedt de gemeente ook dit jaar de individuele mantelzorgwaardering aan. Iedere (jonge) mantelzorger die meer dan gebruikelijke hulp, zorg of ondersteuning biedt aan een naaste die in Zwolle woont kan vanaf nu t/m 31 december 2021 de individuele waardering weer aanvragen!

De waardering bestaat dit jaar uit een VVV cadeaukaart. Voor de jonge mantelzorgers t/m 12 jaar is er een bioscoopkaart. Let op: ook als je de waardering al eerder hebt ontvangen moet je hem ieder jaar opnieuw aanvragen.

https://www.zwolledoet.nl/mantelzorgwaardering2021

Mantelzorgwaardering 2021Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *