Zwolle wint aanmoedigingsprijs toegankelijke gemeente

Op de foto zie je één van onze leden (Sharda Van Der Vegt). Zij mocht gisteren bij de landelijke uitreiking zijn van de prijs voor ‘meest toegankelijke gemeente’. Zwolle is enorm hoog geëindigd en daar mogen we trots op zijn.

Tegelijkertijd is de aanmoedegingsprijs die we ontvangen hebben ook een duwtje in de rug. Toegankelijkheid zit niet alleen in fysieke toegankelijkheid maar ook in andere vormen van toegankelijkheid. Juist een combinatie tussen fysiek- en sociaal domein zou een boost geven aan de toegankelijkheid.

Iets waar wij als Participatieraad graag ons steentje aan bijdragen!

Zwolle wint aanmoedigingsprijs toegankelijke gemeenteSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *