Jeugdhulp en wachtlijsten…. wat kan er…

Jeugdhulp en wachtlijsten…. wat kan er volgens jou anders of beter in Zwolle?

Einde aan de wachtlijsten in de jeugdzorg? Niet als het aan het kabinet ligt. Bovenop een bezuiniging van een half miljard doemen nieuwe maatregelen op zoals de eigen bijdrage en een einde aan maatwerk voor een behandeltraject. ?
De FNV wil niet bezuinigen, maar de jeugdzorg anders organiseren! Met dit regeerakkoord is de grens bereikt.
Sta op en rekenen af met de uitholling van de jeugdzorg. Meld je aan voor het massaprotest op 15 maart 2022 van 13:00 tot 14:30 uur in Den Haag via deze link: https://www.fnv.nl/cao-sector/zorg-welzijn/jeugdzorg/jeugdzorg-verdient-beter

Kan een afbeelding zijn van tekst


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *