BORDJE VOL // Dinsdagavond 22 februari!…


BORDJE VOL // Dinsdagavond 22 februari! ? Ben jij mantelzorger en wil jij meer inzicht in wat je energie kost én wat je energie geeft? Onze collega’s Kristel en Rosa organiseren dinsdag 22 februari een koffieavond om kennis te maken met de methode Bordje Vol. Bordje Vol geeft je spelenderwijs inzicht in welke veranderingen wenselijk zijn en wie je daarbij kan helpen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid en uitwisselen van ervaringen met ons en andere mantelzorgers. Meld je snel hier aan ⤸
www.zwolledoet.nl/bordjevolfebruari #zwolledoet #steunpuntmantelzorg #maandvandemantelzorg #mantelzorgondersteuning #bordjevol #zwolle

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'EEN KOFFIEAVOND VOOR MANTELZORGERS Voi Bordje'


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *