BRUGGENBOUWERS // Inspireer en help and…


BRUGGENBOUWERS // Inspireer en help anderen! ?? Heb jij iets meegemaakt wat jouw leven heeft verandert? En wil je een initiatief of activiteit opzetten voor anderen die hetzelfde meemaken? Doe dan gratis mee aan de Bruggenbouwers training van ZwolleDoet! Jouw ervaring kan iets zijn rondom armoede, chronische ziekten, discriminatie of iets totaal anders. Als Bruggenbouwer ken je de vragen, zorgen en belemmeringen, maar óók de kansen en mogelijkheden en wil je nu andere Zwollenaren helpen om obstakels te overwinnen. Voor meer info en aanmelden ⤸
www.zwolledoet.nl/bruggenbouwers

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen en de tekst 'BEN OF KEN JIJ EEN BRUGGENBOUWER?'


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *