SAMEN OP PAD // Wandeling met mantelzor…


SAMEN OP PAD // Wandeling met mantelzorgers ??‍♀️ Zin om tijdens een uitstapje in contact te komen met andere mantelzorgers? Juist omdat je mogelijk weinig steun ervaart vanuit het eigen netwerk, kan je baat hebben bij gesprekken met lotgenoten waarbij ervaringen, zorgen en tips worden gedeeld. Wil jij dit ook, in combinatie met een ontspannende activiteit, zoals een fijne wandeling? Op woensdag 30 maart maakt deze actieve lotgenotengroep haar eerste wandeling vanaf de Rivierenhof. Karel Gevers (vrijwillig gespreksleider) en Kristel Koridon (mantelzorgmakelaar) van Steunpunt Mantelzorg zullen de groep begeleiden. Meer informatie over de actieve lotgenotengroep en aanmelden kan hier ⤸
www.zwolledoet.nl/actievegroep

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen, boom, buitenshuis en de tekst 'ACTIEVE LOTGENOTENGROEP'


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *