Stichting Weekje Weg, sociale vakanties van de Paasheuvelgroep

Stichting weekje weg:

Stichting Weekje Weg biedt vakanties voor Zwolse gezinnen, kinderen en volwassenen zonder kinderen (45+) die rond moeten komen van een minimum inkomen. Een moment om even je zorgen te vergeten, te genieten van een mooie locatie, nieuwe mensen te leren kennen en vooral vakantie te vieren.

De stichting biedt tegen een kleine bijdrage accommodaties middenin de natuur inclusief vervoer en een leuk programma. Meer informatie over de data en verschillende groepen? Kijk op de website www.stichtingweekjeweg.nl of mail naar Jan Bakker via weekjewegzwolle@gmail.com

Stichting Weekje Weg, sociale vakanties van de PaasheuvelgroepSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *