Wij zijn er ook bij. Zien we je daar?…

Wij zijn er ook bij. Zien we je daar?

Save the date: 19 mei Iedereen t€lt!-festival

Energie, brandstof, voedsel en kleding: het is allemaal duurder geworden. De inflatie is in veertig jaar niet zo hoog geweest en de prijzen stijgen nog. Dit treft mensen met een laag inkomen het hardst, maar we zijn allemaal ons geld aan het tellen. Er zijn allerlei regelingen, mogelijkheden en partijen die kunnen helpen, maar deze zijn voor lang niet iedereen goed vindbaar, duidelijk of toegankelijk…

Op 19 mei, van 11.00 tot 20.00 uur wordt het Iedereen t€lt!-festival georganiseerd in het Academiehuis in Zwolle.

Deze informatiemarkt, in festivalsfeer, wil voor meer aandacht en bekendheid zorgen voor alles wat te maken heeft met financieel welzijn, armoederegelingen, zelfredzaamheid, schuldhulpverlening, laaggeletterdheid enzovoort. En omdat we allemaal te maken hebben met deze dure tijden, is dit festival nadrukkelijk bedoeld voor alle Zwollenaren.
Zet de datum alvast in je agenda!


Kan een afbeelding zijn van tekst


Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *