Mantelzorgboek: alle info in geval van nood

Het mantelzorgboek: alle info in geval van nood
Het kan voorkomen dat je tijdelijk niet voor je naaste kunt zorgen. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie, door ziekte, een ongeval of persoonlijke redenen. In zo’n geval is het fijn de zorg zo compleet mogelijk over te kunnen dragen en daarbij alle handige informatie door te geven. Om dit eenvoudiger te maken is het Mantelzorgboek ontwikkeld. Hierin kun je alle informatie over je naaste en de hulp die hij of zij nodig heeft noteren. Praktische informatie, bijvoorbeeld rondom medicijnen, maar ook kleine dingen die je naaste blij maken. Vraag hem nu gratis aan!

Mantelzorgboek: alle info in geval van noodSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *