Tips bij financiële krapte

Menstruatiearmoede is een probleem waar maar liefst 10% van alle meisjes en vrouwen mee te maken heeft. Maandverband en tampons kosten immers geld, maar bij gezinnen die het financieel krap hebben gaat dit noodgedwongen op aan eten en drinken. Om deze reden zijn er Menstruatie Uitgiftepunten (MUP) in het leven geroepen: laagdrempelige locaties waar gratis menstruatieproducten opgehaald kunnen worden.

Wil jij weten waar je een MUP kan vinden bij jou in de buurt? Kijk dan op de pagina ‘Tips bij financiële krapte.’ Hier vind je naast de MUP-locaties ook diverse organisaties, instanties en informatiepunten voor hulp bij armoede en financiële krapte.

https://samenzwolle.nl/samentegenarmoede

Tips bij financiële krapteSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *