Skip to main content
Let op: we werken aan deze nieuwe website. Het kan voorkomen dat er teksten worden verplaatst.

Kom jij ook wel eens ingewikkelde tekste…

[ad_1]

Kom jij ook wel eens ingewikkelde teksten tegen in een brief van de gemeente? Geef het door want dan kan er iets aan gedaan worden ?!

Yeahh. Er is nu ook een Zwols meldpunt moeilijke teksten. Echt super. En jij kunt meehelpen!! Dus Dominique en vele andere mensen die beroepsmatig of als vrijwilliger betrokken zijn bij mensen die snel vastlopen in te moeilijk brieven: check dit! ?? Ik ben erg blij met dit meldpunt omdat het precies is wat ik voor ogen had bij de start van het versimpelteam.
Mijn droom was dat je als inwoner je hand kon opsteken met een voorbeeld van een te moeilijke brief.
En dat kan nu dus ? Ik zou het leuk vinden als je mij ook een appje of mailtje doet met de brief en de afloop.

Kan een afbeelding zijn van tekst
[ad_2]

Source