Skip to main content
Let op: we werken aan deze nieuwe website. Het kan voorkomen dat er teksten worden verplaatst.

Tientallen zorgaanbieders crimineel: cliënten ingezet voor drugshandel en witwassen

[ad_1]

Komende week geeft de Participatieraad advies over 'integrale handhaving sociaal domein'.

Misschien haak je bij dit woord al af omdat het best ingewikkeld klinkt.

Waar het vooral om gaat is dat geld dat bedoelt is om in te zetten voor goede ondersteuning aan inwoners… daar ook écht voor wordt ingezet. Het is belangrijk om kwetsbare inwoners te beschermen.

Hoe zorg je ervoor dat inwoners niet de dupe worden van regels en onbewust gehandhaafd worden maar kwaadwillende zorgaanbieders, zorgverleners en inwoners daar niet mee wegkomen?

Heb jij hierover ideeën? Laat het ons voor a.s. donderdag weten via info@participatieraadzwolle.nl

Of heb jij voorbeelden van dingen die niet goed gaan? Zoals je ook in het artikel hieronder kunt lezen? Dan horen we het graag. Ook al kunnen wij het als Participatieraad niet veranderen, we kunnen wél aandacht vragen voor signalen en dingen bij de juiste partijen neerleggen. Wij willen graag de stem van onze inwoners vertegenwoordigen. Help jij mee?

https://www.rtlnieuws.nl/…/criminaliteit-zorginstellingen-o…

Tientallen zorgaanbieders crimineel: cliënten ingezet voor drugshandel en witwassen

Criminelen runnen door het hele land zorginstellingen, waarbij ze misbruik maken van bewoners en hun zorggeld. Kwetsbare cliënten moeten bijvoorbeeld hennep toppen als dagbesteding of worden de prostitutie in gedwongen. Landelijk zijn minstens 70 signalen of voorbeelden van dit soort louche zorgaan…
[ad_2]

Source