Skip to main content
Let op: we werken aan deze nieuwe website. Het kan voorkomen dat er teksten worden verplaatst.

WEEK VAN DE PSYCHIATRIE // Elke stem te…

[ad_1]


WEEK VAN DE PSYCHIATRIE // Elke stem telt ? Dit jaar draait de Week van de Psychiatrie om iedere stem die gehoord kan en mag worden. Dus van behandelaar, cliënt én betrokkenen. Er zijn verschillende initiatieven die we hieronder met jullie willen delen. Een webinar waarin naasten van de ervaringsdeskundigen met Borderline in gesprek gaan met presentator Jaap van Deurzen over alle verschillende kanten van Borderline.
> www.zwolledoet.nl/naastenborderline Op onderstaande website kunnen naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid informatie, tips, inspiratie en steun vinden.
> www.zwolledoet.nl/naasteninkracht Stichting Focus is een initiatief in Zwolle die zich inzet voor de verbetering van de positie van mensen met een psychische kwetsbaarheid.
> www.zwolledoet.nl/focuszwolle Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'WEEK VAN DE PSYCHIATRIE Elk mens doet ertoe, het is daarom van belang dat alle stemmen gehoord worden. ledereen heeft zijn eigen voorkeuren/mogelijkheden/talenten om zich te uiten. Daarom is er deze week veel aandacht voor verschillende expressievormen en initiatieven. Hoe laat jij van je horen? Hoe maak jij jezelf zichtbaar?'
[ad_2]

Source