Skip to main content
Let op: we werken aan deze nieuwe website. Het kan voorkomen dat er teksten worden verplaatst.

Wil jij het college van burgemeester en wethouders adviseren? Heb jij nog niet gereageerd? Dat kan nog want de Participatieraad Zwolle zoekt nieuwe …

[ad_1]

Wil jij het college van burgemeester en wethouders adviseren?

Heb jij nog niet gereageerd?

Dat kan nog want de Participatieraad Zwolle zoekt nieuwe reserveleden!

De Participatieraad Zwolle adviseert het college van burgemeester en wethouders over thema’s die belangrijk zijn voor Zwollenaren: zorg, jeugdhulp, werk, wonen, welzijn, participatie, leefbaarheid en inkomen. De Participatieraad is er voor en door Zwollenaren. Samen kijken we wat keuzes van de gemeente betekenen voor het dagelijkse leven van inwoners.

We zijn op zoek naar reserveleden
Enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven mensen met een relevant netwerk in de Zwolse samenleving. Reserveleden draaien mee als volwaardig lid van de Participatieraad Zwolle. Op het moment dat een lid de Participatieraad verlaat, vult een reservelid de vrijgekomen plaats in.

Wie zoeken wij?
Als participatieraad willen we graag een afspiegeling van de Zwolse samenleving zijn. Kan je goed luisteren naar anderen en heb je een brede kijk op diverse zaken? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou. We zoeken:
• Ouders en jongvolwassenen met ervaring in de jeugdzorg;
• Mantelzorgers;
• Inwoners met een lichamelijke/ verstandelijke of psychische beperking;
• Inwoners die te maken hebben met armoede;
• Inwoners die werkzoekend zijn of te maken hebben met een uitkeringssituatie;
• Inwoners van niet westerse afkomst.

Mocht onze keuze op jou vallen dan ga je deel uitmaken van een groep van betrokken mensen die zich met elkaar, in een goede sfeer, inzet voor de inwoners van Zwolle. We vragen van jou of je ongeveer 10 uur per week beschikbaar bent voor onze raad. Als reservelid ontvang je geen vergoeding. Wel bieden we vanuit de Participatieraad de gelegenheid scholing te volgen en congressen en bijeenkomsten te bezoeken. Als je op termijn lid wordt van de Participatieraad, ontvang je een vrijwilligersvergoeding per maand.

Vragen en reageren
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met de secretaris van de participatieraad: Anne-Wil Lensen via info@participatieraadzwolle.nl. Veel informatie is te vinden op onze website www.participatieraadzwolle.nl

Heb je belangstelling om deel uit te maken van de Participatieraad? Dan kan je tot uiterlijk 16 september 2019 je sollicitatiebrief en curriculum vitae sturen naar info@participatieraadzwolle.nl ter attentie van mevrouw A. Wertheim, voorzitter van de Participatieraad.

In je sollicitatiebrief lezen we graag waarom je deel wilt uitmaken van de Participatieraad en of je voldoende tijd kunt vrijmaken om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren.

Gesprekken met kandidaten vinden plaats op maandagavond 30 september 2019 of dinsdagochtend 1 oktober 2019.


[ad_2]

Source